Ağda Bezi Nedir Ne İşe Yarar?

Ağda Bezi Nedir Ne İşe Yarar?
Ağda Bezi Nedir Ne İşe Yarar?

Ağda bezi cilt bakımı esnasın da kişiye bölgesel ağda işlemleri yapılırken kullanılan bir tür bezdir. Bu ürün yardımı ile cildinize uygulanan sıcak veya soğuk ağda çeşitlerinin üzerine yapıştırılarak kıl köklerinin kolaylıkla çıkartılmasına yardımcı olan basit ve kullanışlı bir üründür.

Ağda Bezi Nasıl Kullanılır?


Ağda bezi kullanmadan önce ciltte ağda yapılacak bölgeye öncelikle ağda uygulanır daha sonra uygulamış olduğunuz ağda üzerine bez hava baloncukları kalmayacak şekil de yapıştırılarak kılların çıkış yönüne göre çekilerek ciltte bulanan tüylerin tamamının çekilmesi sağlanılarak cildinizin tüysüz ve pürüzsüz olması sağlanır!

Ağda Bezi Ne İçin Kullanılır?


Ağda bezi vücutta bulunan tüy ve kıl köklerinin ağda işlemleri ile kökünden çıkartılarak arındırılmasına yardımcı olan bir üründür. Bu ürün sayesin de ağda işlemlerini kolay ve pratik bir şekil de tamamlayarak tüy köklerinden kısa süreliğine kurtularak temiz ve pürüzsüz bir cilt yapısına sahip olabilirsiniz!

Ağda Bezi Fiyatlar Ne Kadar?


Ağda bezi fiyatları marka, mt ve ürünün kalitesine göre değişkenlik gösterebilir, yine de ürün satın almadan önce araştırma yapmakta fayda olabilir, zira ağda esnasın da bezi çekerken kopmasından kimse hoşnut olmaz ve bu nedenle ürün satın alırken dikkat edilmesin de fayda olacaktır. Ortalama olarak sizlere bir fiyat verecek olursak ürünün fiyatları, en az 10₺ ila 100₺ arasın da çeşitlerine göre değişkenlik göstermektedir. Eğer sizler de kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri arıyor ve ulaşamıyorsanız, Buraya tıklayarak ürünümüzü inceleyebilir ve keyifli alışverişin tadını çıkartabilirsiniz!
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.