Akrilik Jel Nedir?

Akrilik Jel Nedir?
Akrilik Jel Nedir ?

Akrilik tırnak, sıvı akrilik ve akrilik pudra karışımlarından elde edilen, katı ve koyu kıvamlı bir maddedir. Jel tınaktan daha saydam, koyu ve daha yoğun bir maddedir. Tırnak çalışmaların da akrilik daha dayanıklı olması ile bilinir. Tırnak çeşitlerinden birisi olan bu stil özel bir toz ile hazırlanarak sıvı haline getirilmektedir. Görünüm açısından jel tırnak örnek alındığın da jel tırnak kadar doğal görünmeyen bir çalışmadır.

Akrilik Jel Nasıl Yapılır ?



Akrilik tırnak, toz ve sıvı maddelerin karışımı ile ortaya çıkan bir tırnak maddesidir. Kişinin tırnağına herhangi bir zarar veya kötü bir yan etkisi bulunmaz. Maddelerin içerisin de bulunan moloküler ve monomer polimer yapısını oluşturarak kullanıma hazır hale gelir. Yumuşak bir kıvam haline gelen jel profesyonel veya uzman kişiler tarafından kişinin tırnaklarının üzerine uygulanarak yapılır.

Akrilik Jel Ürünlerine Nereden Ulaşabilirim ?



Akrilik jel ürünlerine, ulaşmak artık güzellik deposu ile çok kolay! Akrilik jel, akrilik jel fırçası, akrilik ürünleri ve benzeri bir çok ürün çeşitlerine ulaşmak için protez tırnak kategorimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz! En uygun ve en kaliteli ürün çeşitlerine ulaşarak güzellik kategorisin de en üst seviyelere ulaşabilir ve isminizi marka haline getirebilirsiniz!

Akrilik Jel Nasıl Yapılır?
Sizler de içeriklerimizden memnun kalıyorsanız, resim' e tıklayarak blog sayfamızı ziyaret ederek, diğer içeriklerimize de göz atabilirsiniz!
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.