Base Coat Nedir ?

Base Coat Nedir ?
Base Coat Nedir ?

Tırnak ve oje koruyucu alt tabakası olarak bilinen bir üründür. Oje uygulamaları öncesin de uygulanarak, tırnaklarınıza şeffaf ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Aynı zaman da tırnaklarınızı koruyucu bir katman görevi görür ve oje uygulaması öncesi tırnak üzerin de bulunan tortu veya benzeri tozları ortadan kaldırmanıza yardımcı olur.

Base Coat Nasıl Kullanılır ?


Base coat, oje uygulamalarından önce kullanılan bir tırnak koruyucu alt katman tabakasıdır. Tüm tırnaklara uygulanabilir ve uygulama esnasın da tırnağın tamamını kaplayacak şekil de tırnağın üzerine ince bir katman olarak sürülür. Evde kendiniz de bu ürünü kolayca tırnaklarınıza uygulayabilirsiniz, fakat herzaman güzellik merkezi güzellik uzmanlarından da yardım almak sizler için daha etkili olacaktır. Ürün uygulandıktan sonra, UV LED KURUTUCU yardımı ile 30 - 60 saniye arasın da bekletilerek kurutulur ve sonrasın da gönül rahatlığı ile oje uygulamasına geçebilirsiniz!

"Bu ürüne nasıl ulaşabilirim?", artık çok kolay kendisine ve merkezine değer veren kişilerin tercih etmiş olduğu güzellik deposu, güzellik ürün çeşitliliği ile artık yeni bir dönem başlatıyor ve aramış olduğunuz tüm güzellik salonu ürünlerine artık guzellikdeposu.com ile ulaşabilirsiniz! Base coat ürünümüze ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Base Coat Nedir ?
Sizler de içeriklerimizden memnun kaldıysanız, resim' e tıklayarak güzellik deposu blog sayfamızı ziyaret edebilir ve diğer içeriklerimize de göz atabilirsiniz!
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.