Dermapen Nedir Ne İşe Yarar?

Dermapen Nedir Ne İşe Yarar?
Dermapen Nedir Ne İşe Yarar?

Dermapen işlemi ciltteki kolojen değerini arttırarak, cildin kendisini yenilemesine yarayan bir işlemdir. Bu işlem micro iğneler sayesin de cilt derisine iğneleme yöntemi ile yapılarak ciltteki kolojen değerini yükseltmenize yardımcı olur!

Dermapen Nedir Nasıl Yapılır?


Dermapen işlemi güzellik merkezlerin de bulunan cilt bakım uzmanları tarafından, özel olarak üretilmiş olan dermapen cihazları yardımı ile yapılmaktadır. Bu cihaz da bulunan micro iğneler sayesin de cildinize yeterli miktarda kolojen enjekte edilerek gerçekleşmektedir. 

Dermapen Kaç Seansta Sonuç Vermektedir?

Dermapen işlemi düzenli ve periyodik aralıklar ile yapıldığı takdir de 2. işlem sonrasın da sonuç vermeye başlar. Genel olarak işlem süresi ise 2 ila 6 seanstır, eğer seansların tamamını eksiksiz ve düzenli olarak aksatmadan yaptırdığınız taktir de işlem sonuçları daha etkili ve kalıcı olacaktır.

Dermapen Cilt Lekelerini Yok Edermi?

Dermapen işlemleri eğer doğru bir şekil de yapıldığı takdirde cilt lekelerinizden kurtulabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken en önemli konu ise merdiven altı klinik veya uzmanları tercih etmek yerine işinin ehli kişilere dermapen işlemlerini uygulatmanız da fayda olacaktır!

Dermapen Fiyatları Ne Kadar?

Dermapen işlemlerinin fiyatları ise klinik ve kullanılan malzemeye göre değişkenlik göstermektedir. Eğer sizlere aklınızdaki soruyu gidermek için cevap verecek olur isek ortalama olarak 1000₺ ila 1500₺ arasın da fiyatlar değişkenlik göstermektedir.

Dermapen Ne Kadar Kalıcıdır?

Bu işlemler kişinin yaşına ve cilt tipine göre değişkenlik gösterebilmektedir, yine de dermapen işlemlerinin ömür boyu kalıcılık garantisi yoktur. Ortalama olarak dermapen işlemleri en az 6 ila 8 ay boyunca kalıcı olacaktır işlemler tamamlandıktan sonra ise ilerleyen zamanlar da tekrardan yeni bir işlem yaptırmanız da bir sakınca yoktur!

En İyi Dermapen Cihazı Hangisi?

Dermapen cihazlarının çeşitleri oldukça fazladır. Bu neden ile kullanıcının oldukça fazla seçenek karşısın da aklı karışabiliyor. Cihaz alırken önemli olan ise garantisi ve kullanıcı yorumlarına dikkat edilmesidir. Sizler için yapmış olduğumuz ortalama fiyatlar da kaliteli, güvenilir, uygun fiyatlı ve en iyi dermapen cihazı olarak seçmiş olduğumuz cihazı görüntülemek için, Buraya tıklayarak ulaşabilir ve inceleyerek satın alabilirsiniz!

Sizler de içeriklerimizi faydalı buluyor ve okumaktan keyif alıyorsanız, Buraya tıklayarak blog sayfamıza ulaşabilir ve diğer içeriklerimizi de inceleyerek yeni bilgiler keşfedebilirsiniz!
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.