Gold Protez Tırnak Şablon Nedir?

Gold Protez Tırnak Şablon Nedir?
Gold Protez Tırnak Şablon Nedir ?

Gold protez tırnak şablon, bu ürün protez tırnak veya jel tırnak gibi işlemler de kullanılan bir şablondur. Ürünün üzerin de bulunan kademeler sayesin de tırnak işlemleri oldukça kolay bir şekil de yapılmaktadır. Ürün tırnağın üzerine yapıştırılarak kullanılır. Kullanımı ise oldukça basittir ve ürün tırnak için özel olarak üretilmiştir.

Gold Protez Tırnak Şablon Ne İşe Yarar ?


Gold protez tırnak şablon, protez tırnak işlemleri esnasın da jel tırnak ve akrilik tırnak yapımı esnasın da kullanılan aparatif bir aparattır. aparat takılarak daha rahat ve estetik bir şekil de jel ve akrilik tırnak yapım işlemleri daha kolay ve daha kaliteli bir şekil de olacaktır. aparatın üzerin de bulunan kademeler sayesin de daha kaliteli bir işçilik ortaya koyabilirsiniz!

Gold Protez Tırnak Şablon Nasıl Kullanılır ?


Gold protez tırnak şablon, kullanımı oldukça basittir. ürün 500 adet olarak sizlere ulaşmaktadır. Kendinden yapışkanlı ve kullan at bir ürün olması nedeni ile sizlere oldukça kolaylıklar sunmasının yanı sıra daha iyi ve kaliteli işlem süreci sunmaktadır. 1 adet alarak akrilik ve jel işlemi uygulayacağınız tırnağın üzerine yapıştırın, sonrasın da işlem yaparak daha düzenli ve estetik bir tırnak yapabilirsiniz. Eğer sizler de ürüne ulaşamıyor yada bulamıyorsanız, Buraya tıklayarak ürünümüze ulaşabilir ve inceleyerek güvenli bir şekil de satın alabilirsiniz!

Gold Protez Tırnak Şablonu

Sizler de içeriklerimizden memnun kalıyorsanız eğer, resim'e tıklayarak blog sayfamıza ulaşabilir ve diğer içeriklerimizi de inceleyebilirsiniz!
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.