Işıltılı Cilde Sahip Olmanın Sırları

06-12-2022 10:54
Işıltılı Cilde Sahip Olmanın Sırları
Işıltılı Cilde Sahip Olmanın Sırları, Herhangi kadın ışıltılı ve sağlıklı açılıyor bir cilde sahibi geçinmek ister. Işıltılı bir cilt güzelliğimizi, enerjimizi ve sağlığımızı temsil eder. Fakat yaptığımız boyalar, geçirdiğimiz günün yoğunluğu, yorgunluğu ve tansiyon İken sebepler yıkanmış, cansız, sağlık problemleri vasıtasıyla yüzleşen bir cilde açıklama oluyor.

Işıltılı Cilde Sahip Olmanın Sırlarını sizleri için açıklıyoruz !

1. Cilt Türünüzü Keşfedin:



Cildinizin hangi cilt türünde bulunduğunu keşfedin. Cilt tipiniz hakkındaki bilgili olmanız cildinizin gereksinimlerini karşılamanıza destek olacaktır.

Normal Cilt: Normal cilt minimum sorunlu cilt türüdür. En azca bakımla bile ışıltılı görünüme haiz olabilirsiniz.

Kuru Cilt: Kuru cilt kolayca solgun görünebilir. Kapsamlı bir bakım icra etmek ve tertipli olarak bakım meydana getirecek organik maskeler ve nemlendiriciler kullanmalısınız.

Yağlı Cilt: Yağlı cilt sorunludur; çoğu zaman yağlı ve parlak görünür. Genişlemiş gözenekleri olması ile beraber akne oluşumuna eğilimlidir. Dikkatli temizleme, karbonhidrat tüketiminin en aza indirilmesi ve oldukça fazla krem kullanımından kaçınmak yağlı cilt kalitesinin iyileştirilmesinde faydalı olabilir.

Karma Cilt: Karma ciltlerde hem kuru aynı zamanda yağlı cilt özellikleri vardır ve bu nedenle yüzün hususi alanlarına bakılırsa değişik bakım yapmanız gerekir.

Hassas Cilt: Hassas ciltler çoğu zaman oldukça kuru, sıkı ve kolayca mikrop kapar tahriş olurlar. Özel bir bakıma gereksinim duyan bu cilt tipi için doğru bakım ürünlerini bulmak zor olsa gerek ve oldukça fazla inceleme yapmak gerekir.


2. Sağlıklı Bir Cilt İçin Gerekli Besinler:


Sağlıklı ve organik besinleri ehil oranda tüketerek ışıltılı bir cilde haiz olmak mümkün. Yağlı, asitli vb. ürünlerden kaçınarak cildinizi koruyabilirsiniz.

Limon: Limonlar organik beyazlatma ürünleridir. Pürüzlü cilt yüzeyi, koyu lekeler, sivilce izleriniz var ise parlayan bir cilde kavuşmak için limon kullanmayı deneyin.

Papaya: Papain ve kimopapain şeklinde enzimler cilt hasarlarını önlemeye destek olur.

Avokado: Avokado antioksidan özelliklere haizdir ve DNA hasarını önler. Cildinizi UV radyasyonundan sakınan lutein açısından varlıklı avokado tüketimi cildinize çok iyi gelecektir.

Muz: Muzun mucizevi cilt iyileştirici özelliği vardır. Muz ek olarak oldukca iyi bir organik nemlendirici özelliği taşır.

Çilek: Cildiniz akne meyilli ise çilek ilacı sayılabilir. Açık ve lekesiz bir cilt elde etmek için ancak çilek yiyebilir yada uygulayabilirsiniz.
Su İçmenin Önemini Asla Unutmayın: Su, vücudumuz için adeta bir şifa deposudur. Bol su içmek, vücudu toksinlerden arındırır. Bu sayede vücudunuzu içeriden besler ve ihtiyacınız olan neme haiz olursunuz. Bol su içmek cildinizi dilediğiniz şeklinde ışıltılı görünüme kavuşturur.

3. Cildinize Uygun Maske Seçimi:

Evde hazırlayacağınız maskelerle de ışıl ışıl bir görüntüye kavuşabilirsiniz. Keşfettiğiniz cilt tipiniz için en doğru malzemelerle tertipli uygulamalar ile kısa bir müddet içinde dilediğiniz görünüme haiz olabilirsiniz.

4. Sağlıklı Ve Parlak Bir Cilt İçin Düzenli Uyku:

Düzenli uyku saatleri oluşturarak cildinizin ışıltılı görünümüne destek olabilirsiniz. Uyku düzeni cilt sağlığı için oldukca önemlidir. Yeterli uyumak cildinizi oldukca daha sıhhatli gösterir.

5. Sağlıklı Bir Cilt İçin Spor Yapın:


Spor yapmanın vücudumuzu iyi mi etkilediğini biliyoruz. Beden ve ruh sağlığımız açısından en iyi deva olan spor cildimizin ışıltılı görünümüne destek olacak mühim etkenlerden birisi. Kendinize spor yapmak için zaman ayırın, cildinizin iyi mi müspet etkilendiğini ayrım edeceksiniz.
Bu ipuçları cildinizin bitap mat ve sağlıksız görünümünden kurtulmak için size destek olacaktır. Kendinize bu adımları icra etmek için zaman ayırın ve ışıltılı bir cildin keyfini çıkartın!

Eğer sizlerde içeriklerimizden memnun kaldıysanız buraya tıklayarak diğer içeriklerimize de göz atabilirsiniz!

Güzellik Deposu
Resim' e tıklayarak ürünlerimize göz atabilirsiniz !
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.