Kalıcı Oje Nedir ?

Kalıcı Oje Nedir ?
Kalıcı Oje Nedir ?

Gün arasında ellerinizi oldukça kullanmanız, tırnaklarınızın su ile teması benzer biçimde işlemler ojelerinizi soyabilir veya rengini zayıflatabilir. Ojenizi tazeleyebilmeniz için bir zamanınız da olmayabilir. Ve soyulan oje görüntüsünün verdiği hastalık sizi sevinçli etmeyebilir. Bunun yanı sıra her gün değişik bir renk tercihiniz yoksa yahut çoğu zaman tek bir rengi uzun bir müddet kullanıyorsanız, en süratli çözüm kalıcı oje olabilir. Kalıcı oje bütün bu aksiliklerden sizi kurtaran ergonomik bir tercih olacaktır.
 
Kalıcı oje işlemi için renk skalası fazlaca çoktur. İstediğiniz rengi seçtiğiniz kalıcı oje çeşitlerinin içinde bulmanız mümkündür. En oldukça tercih edilenler içinde ise french yer almaktadır. Kullanımı rahat olan ve günlük kombinlere en huzurlu uyumu sağlaması french tercihini popüler yapmaktadır.

Kalıcı Ojenin Üzerine Farklı Bir Renk Sürülürmü ?

Sürekli oje devam eden biriyseniz yaşam akışınızda kalıcı oje ile büyük bir vakit kazanabilirsiniz. Yine de devamlı olarak aynı rengi kullanmak yahut o gün değişik bir kombine değişik bir renk kullanmak dilerseniz bunu da yapmak oldukca rahat olacaktır. Kalıcı oje işleminde french tercihini seçtikten sonrasında dilediğiniz rengi tırnaklarınıza uygulayabilir ve daha sonra aseton ile silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Oje ve aseton kullanması kalıcı oje uygulamasına zarar vermeyecektir.

Kalıcı Oje Zararlımıdır ?

Ardı ardına oje kullandığınızda tırnaklarınız havasız duracak ve enfeksiyona aleni olacaktır. Bunun yanı sıra tırnaklarınızda incelme ve sararma da olacaktır. Kalıcı oje ise düzgüsel bir ojenin verdiği ziyanı hiç bir koşulda vermeyecek bir işlemdir. Üstelik devamlı oje ve kimyasal içeren asetonlar ile tırnaklarınızı yormadan kaliteli bir manzara sağlamış olacaksınız.
Ojelerinizi her gün değiştirmeniz tırnaklarınıza zarar verirken uzamasını da engellemiş olacaktır. Kimyasala maruz kalan tırnaklarınız incelecek ve uzamaları ise zor olacaktır. Kalıcı oje ile bütün bu negatif durumları bilakis çevirmiş olacaksınız. Tırnaklarınız daha iyi ve sıhhatli bir biçimde uzayacaktır.

Sizlerde içeriklerimizden memnun kaldıysanız eğer buraya tıklayarak diğer içeriklerimize de göz atabilirsiniz !

Güzellik Deposu
Resim' e tıklayarak ürün çeşitlerimize göz atabilirsiniz !
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.