Kalıcı Oje Nedir?

Kalıcı Oje Nedir?
Kalıcı Oje Nedir ?

Kalıcı oje gündelik hayatta kullanılan pastel veya silikon gibi normal ojelerden daha farklı olan oje türüdür. Bu ojeler içerisin de bulundurmuş olduğu renk pigmentleri sayesin de normal ojelere göre daha yoğun pigmentlere sahiptirler ve aynı zaman da bu ojeler tırnaklarınızın üzerin de daha uzun sure kalarak zarar görmezler.

Kalıcı Oje Ne Kadar Süre Kalır?

Kalıcı ojenin tırnaklarınızın üzerin de kalma süresi kişiden kişiye değişkenlik göstebilir, bunun nedeni ise tırnakların uzaması ile alakalıdır. Ortalama olarak bir süre verecek olursak eğer en az 3 en fazla 5 hafta gibi süreler de değişkenlik gösterebilir. Yine de ojenin kalıcı olması bakımından ürünün kalitesi de çok önemlidir!

Kalıcı Oje Sağlığa Zararlımı? 

Kalıcı oje uygulaması genel olarak tırnaklar için zararlı değildir. Yalnız bu uygulama eğer tırnaklarınız da mantar veya sedef gibi hastalıklarınız var ise bu uygulama tırnaklarınız için zararlı olabilir. Kısaca tırnak sağlığınız da herhangi bir problem olmadığı takdir de oje uygulaması tırnaklarınıza herhangi bir zarar vermez.

Kalıcı Oje Üzerine Normal Oje Sürülürmü?

Kalıcı oje üzerin de normal oje uygulaması yapmanız da herhangi bir sakınca yoktur ve daha sonrasın da normal ojeyi de aseton ile silebilir ve temizleyebilirsiniz. Aseton kalıcı ojeye herhangi bir zarar vermez. Genel olarak istediğiniz renkte normal bir ojeyi kalıcı oje üzerin de rahatlıkla kullanabilirsiniz!

Kalıcı Oje Normal Aseton ile Çıkarmı?

Kalıcı oje normal aseton ile kolay kolay çıkmaz ve kullanıcıyı oldukça fazla uğraştırarak zor bir durum haline sokmaktadır. Kalıcı oje çıkartmak için en ideal olan ürünler ise alkol veya nail cleanserdir. Bu ürün hem tırnaklarınızı hemde tırnak etlerinizi içerisin de bulundurmuş olduğu özel mineraller sayesin de besleyerek tırnaklarınızın da zarar görmesine engel olmaktadır!

Nail Cleanser
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.