Kalıcı Oje Nedir Ne İşe Yarar?

Kalıcı Oje Nedir Ne İşe Yarar?
Kalıcı Oje Nedir Ne İşe Yarar?

Kalıcı oje, normal oje çeşitlerine göre tırnak üzerin de daha uzun süre kalır ve diğer oje çeşitlerine göre renk pigmentleri daha yoğun ve daha parlaktır. Kalıcı ojeler ayrıca tırnak yüzeyine su ve hava rahatça aldırır, bu da kişinin kendi tırnaklarının herhangi bir zarar görmesine engel olarak sararmaları da engellemeye yardımcı olacaktır.

Kalıcı Oje Ne Kadar Dayanır?

Kalıcı oje dayanıklılığı tırnak üzerin de yapılan kalıcı oje işlemlerine göre değişkenlik göstermektedir. Bu işlemler eğer doğru adımlar ve doğru ürünler ile birlikte uzman kişiler tarafından yapılıyorsa ortalama olarak en az 1 ay ila 2 ay arasın da değişkenlik göstermektedir. Yine de bakımları doğru bir şekil de yapıldığı takdir de süreç daha fazla da uzayabilir!

Kalıcı Oje Tırnak Korurmu?

Kalıcı oje işlemleri normal oje çeşitlerine göre daha iyidir, bu ürün su ve hava geçirmesin de herhangi bir engel olmadığı için kişinin kendi tırnaklarına herhangi bir zarar vermemektedir. Aksine dışardan gelecek zararlı etkenlerden ise kişinin kendi tırnaklarını koruyacaktır.

Kalıcı Oje Normal Aseton İle Çıkarmı?

Kalıcı oje normal ojelere göre içerisin de bulundurmuş olduğu pigmentasyonların daha yoğun ve etkili olması nedeniyle normal aseton yardımı ile çıkmamaktadır. Kalıcı ojeleri çıkartmak için özel alkol bazlı solüsyonlar mevcuttur, bunlardan birisi ise cleanser olarak bilinir. Bir diğer yöntem ise strong freze mikro motor yardımı ile törpüleyerek çıkartma işlemidir.

Kalıcı Oje Fiyatları Ne Kadar?

Kalıcı oje fiyatları, yapılan işlemlere ve oje çeşitlerine göre değişkenlik gösterirken, Ortalama olarak bakıcak olursak 50 ila 100₺ arasın da değişkenlik gösterebilir. Eğer ürün kalitesi artıyor ise fiyatlar da ona göre değişkenlik gösterebilir.

En İyi Kalıcı Oje Ürünleri Nerede?

En iyi kalıcı oje ürünlerine ulaşabilmek artık çok zor durum olmaya başlayarak, piyasa da giderek artan sahte ürün ve malzemeler insanları korkutuyor. Bu nedenle ürün almadan öncelik olarak, satıcıyı ve ürünlerin yorumlarını araştırarak dikkatli bir şekil de alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Eğer sizler de güvenilir bir tedarikçi arıyor ve bulamıyorsanız, Buraya tıklayarak Türkiyenin en büyük güzellik salonu ürünleri tedarikçisi olan güzellik deposu ailesi olarak sizlere kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunarak güvenli alışverişin keyfini çıkartmanızı diliyoruz!
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.