Keratinli Pedikür Çorabı Nedir?

21-02-2023 16:30
Keratinli Pedikür Çorabı Nedir?
Keratinli Pedikür Çorabı Nedir ?

Keratinli pedikür çorabı, tek kullanımlık olan bir pedikür ürünüdür. Bu ürün içerisin de barındırmış olduğu özel keratin besinli krem sayesin de kişinin tırnaklarına veya tırnak etlerini besleyerek yenilenmesine yardımcı olan bir üründür. Ürünün faydasını bir kaç sefer sürekli olarak kullanımdan sonra fark edeceksiniz!

Keratinli Pedikür Çorabı Nasıl Kullanılır ?

Keratinli pedikür çorabı, Kullanmaya başlamadan öncelik ile kişi ayaklarını yıkayarak temizlemelidir. Sonrasın da kişi ayaklarını hafif nemli olacak şekil de kurulayarak, ürünü kullanmadan önceki aşamaları tamamlamış olacaksınız. Şimdi ürünün paketini açarak içerisin de bulunan 2 adet keratinli tek kullanımlık çorapları ayaklarınıza giyebilirsiniz. Ortalama bekleme süresi 10 dakikadır, zaman dolduktan sonra ise çorapları çıkartarak ayaklarınızı durulayabilirsiniz!

Keratinli Pedikür Çorabı Nereden Bulunur ?

Keratinli pedikür çorabı, kozmetik veya medikal ürün satan tedarikçiler de hali hazır da bulunmaktadır. Yine de sizler bulamıyor yada tedarikçinize güvenmiyorsanız, güzellik deposu ailesi olarak her türlü güzellik merkezi malzemeleri toptan veya peraken de olarak depolarımız da mevcuttur. Buraya tıklayarak ürünümüze ulaşabilir ve inceleyerek satın alabilirsiniz!
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.