Kirpik Lifting Nedir?

Kirpik Lifting Nedir?
Kirpik Lifting Nedir?

Kirpik lifting işlemi kişinin kendi kirpiğinin daha kıvrımlı ve kavisli bir hale gelmesini sağlayan bir işlemdir. Bu işlem ise öncelikle kişinin kendi kirpiklerinin temizlenerek kir, toz ve tüy gibi zararlı etkenlerden arındırılarak, bir sonraki işleme hazırlık yapılır. Göz kapağının üzerine koyulan özel kirpik lifting silikonu yardımı ile kirpiklere kavis verildikten sonra özel lifting solüsyonu sürülerek, ortalama 5 dakika beklenir ve artık kirpiklerinizin yeni ve kavisli bir görünüme kavuşmuştur.

Kirpik Lifting Sağlıklımıdır?


Kirpik lifting işlemlerinden kişi genel olarak korkarak yaklaşmaktadır ve aslın da bu pek de bilindiği üzere korkulacak bir uygulama değildir. Bu uygulamanın içerisin de kirpiklerinize uygulamış oldukları özel solüsyon içerisin de kirpikleri besleyen vitaminler mevcuttur. Bu neden ile kirpik lifting işlemleri herhangi bir sağlık sorunu yaratmamaktadır.

Kirpik Lifting Ne Kadar Süre Kalıcıdır?


Kirpik lifting uygulaması eğer doğru ürün ve doğru uzman kişiler tarafından uygulandığı takdir de ortalama olarak 6 ila 8 hafta arasın da kalıcılığı değişkenlik göstermektedir. Bu uygulamaya dikkat edildiği ve rutin bakımları gerçekleştirildiği takdir de süreçte herhangi bir yanılma payı olmamaktadır. Lifting işlem süreleri ise ortalama olarak en az 40 en fazla 60 dakika arasın da değişkenlik gösterir.

Kirpik Lifting İşlemleri Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?


Kirpik lifting işlemleri sonrasın da 24 saat boyunca kirpiklerinize herhangi bir rimel ve benzeri makyaj malzemeleri kullanmaktan ve kirpiklerinize herhangi bir toz ve benzeri zararlı etkenlerin yapışmasından sakınmalısınız. Lifting işlemleri her nekadar zararsız olursa olsun yine de gözlerimiz oldukça hassas organlardır, bu nedenle lifting işlemlerinden sonra 24 saat oldukça önemlidir.

Kirpik Lifting Kirpik Dökermi?


Kirpik lifting işlemi kişinin kendi kirpiklerine herhangi bir zarar vermez ve kirpiklerinizi dökmez bu işlem aslın da tam tersi olarak kirpiklerinize yapılan bir bakım işlemidir. Eğer hali hazır da mevcut olan dökülme sorunlarınız var ise lifting işlemleri sayesin de bu dökülme sorununuz da son bulacaktır.

Kirpik Lifting Herkese Yapılır mı?


Kirpik lifting uygulaması genel olarak herkese yapılabilir, ancak dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Hali hazır da kişinin kendi kirpiklerin de veya göz kapakların da herhangi bir sağlık sorunu var ise bu uygulama kişiye sağlık sorunu çözüldükten sonra yapılabilir. Genel olarak konuya bakacak olursak sağlık sorunu olmayan herkesin uzman kişiler tarafından lifting uygulaması yaptırmasın da herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

Kirpik Lifting Fiyatları Ne Kadar?


Kirpik lifting fiyatları ise yapılan işleme ve uygulanan ürünün kalitesine göre değişkenlik göstermektedir. Bu işlemlere genel olarak bir fiyatlandırma verecek olursak bu ortalama olarak, 200₺ ila 400₺ arasın da yapılan işleme göre değişkenlik gösterebilir. Eğer sizler de kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı kirpik lifting ürünlerini arıyor veya bulamıyorsanız, Buraya tıklayarak kirpik lifting setimize ulaşabilir ve inceleyerek güvenli alışverişin tadını çıkartabilirsiniz!

Eğer sizler de güzellik deposu blog içeriklerimizi okumaktan keyif alıyorsanız, Buraya tıklayarak blog sayfamıza ulaşabilir ve diğer içeriklerimizi de inceleyerek yeni bilgiler keşfedebilirsiniz!
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.