Microblading Nedir?

Microblading Nedir?
Microblading Yöntemleri:

Microblading yöntemleri
son zamanlarda pek çok kişinin tercih ettiği kalıcı makyaj uygulamalarından biridir. Kalıcı makyaj kişiye özel steril iğnelerle cilt altına uygulanır. Bu sırada microblading kalemi ile kaş bölgesi çizilir ve kaşın şekli belirlenir. Hızlı ve dikkatli çalışma sonucunda sadece iki saat içerisinde istediğiniz kaşlara kavuşacaksınız. 

 Tüm süreç biter bitmez yeni kaşlara sahip olacaksınız. Yaralanma ve benzeri rahatsızlıklar yaşamadan hayatınıza rahatlıkla devam edebilirsiniz. Bu bölgedeki eğilim ancak işlemden sonra yaklaşık 10 gün kadar devam etmelidir. Ancak bu dönemde makyaj ve cilt bakım ürünlerinin kullanımından kaçınılmalıdır. İyileşme süreci tamamlanana kadar etkilenen bölgeye dokunmayın. 

 Microblading uygulaması hakkında yanlış bilgi, uygulamayı dövmeye benzetmektedir. Dövme sırasında cilt katmanları ayrılsa da microblading ile durum böyle değildir. Bir dövmede kaşların içini doldurduğunuzda kaşlar bu işlemle tek tek çizilir.

Microblading Nekadar Kalıcıdır?

Kaş kontürü işlemini yaptırmaya karar verdikten sonra en çok merak edilen sorulardan bir tanesi de bu işlemin ne kadar süre kalıcı olduğudur. Microblading uygulaması tam anlamıyla kalıcı bir makyaj uygulaması değildir. Öncelikle bu işlemi yaptırırken cilt tipinizi bilmeniz gerekmektedir. Kuru bir cildiniz var ise kaş kontürü uygulamasının kalıcılığı artarken yağlı bir cilt tipine sahipseniz işlemin kalıcılığı kısa ömürlü olacaktır.

Ayrıca yüz bölgenizdeki hücrelerin hızlı bir şekilde yenilendiğini unutmamak gerekir. Cilt tipiniz kuru bile olsa kaş uygulamasının yapıldığı bölgedeki hücreler yenilendikçe boyaların da etkisi azalacaktır. Ortalama bir sene gibi bir süre içinde işlem tekrarı olmadığında tamamen boyanın etkisi yok olacaktır.

Microblading
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.