Protez Tırnak Nedir ?

Protez Tırnak Nedir ?
Protez Tırnak Nedir ?

Bugünki konumuz protez tırnak nedir, sorusunun cevaplarını sizler ile paylaşacağız. güzellik merkezlerinin nail art ve protez tırnak çalışmaları ile ilgili merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte aradığınız soruların cevapları burada!


Protez Tırnak Nedir Ve Nasıl Yapılır ?




Güzellik merkezlerinin vazgeçilmez uygulaması olan protez tırnak, kişinin estetik ve sağlıklı bir tırnak görünümü kazanmasına yardımcı olan bir uygulamadır. Kişinin kendi tırnağı üzerine yapıştırılan veya yapılan bir üründür. 3 farklı yöntem ile uygulanmaktadır. 

1- Kişinin kendi tırnağı üzerine yapıştırılan tip veya tips adı verilen plastik veya silikon tırnaklara tips yapıştırıcı yardımı ile yapıştırılan bir uygulama yöntemidir.

2- Bu uygulama yöntemi ise jel yardımı ile kendi tırnağınızın üzerine şekillendirilerek yapılan ve uv led kurutucu yardımı ile kurutulan bir yöntemdir.

3- Şablon yardımı ile jel tırnak yapım yöntemi de bildiğiniz üzere son zamanlar da popüler olan kelebek şablon, gold şablon veya protez tırnak şablon tutucu aparat ile yapımı kolaylaşan bir uygulama yöntemidir. bu yöntem de yine poly jel, uv jel ve benzeri jel veya gel olarak bilinen ürünler kendi tırnağınıza uygulanarak sonrasın da ise uv led kurutucu ile kurutularak uygulanmaktadır.

İşte burada sizler ile birlikte yeni bir bilgi sahibi olduk, eğer sizler de güzellik deposu ürün çeşitlerine göz atmak isterseniz buraya tıklayarak ürünlerimize göz atabilirsiniz!

Güzellik Deposu Blog
Sizler de içeriklerimizden memnun kaldıysanız, resim' e tıklayarak güzellik deposu blog sayfamıza ulaşabilirsiniz!
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.