Protez Tırnak Tips Ne İşe Yarar?

Protez Tırnak Tips Ne İşe Yarar?
Protez Tırnak Tips Ne İşe Yarar ?

Protez tırnak tips, Güzellik merkezlerinin sunmuş olduğu protez tırnak işlemlerinden birisidir. Bu işlem içerisin de tips ise halk arasın da bilinen diğer ismi ile de takma tırnak olarakta geçmektedir. Bu ürün kişinin kırılmış veya sararmış olan tırnaklarının üzerine özel yapıştırıcı ile yapıştırılarak tırnaklarınızın yenilenmiş ve daha güzel bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Protez Tırnak Tips Nedir ?

Protez tırnak tips, yapay olarak üretilen bir tırnak ürünüdür. Görüntüsü doğal tırnaklar ile aynı olması nedeniyle son zamanlar da oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu ürün uzman kişiler tarafından protez tırnak işlemleri esnasın da özel yapıştırıcılar sayesin de kişinin kendi tırnağı üzerine yapıştırılarak kullanılır!

Protez Tırnak Tips Nasıl Kullanılır ?

Protez tırnak tips, kullanılmadan önce kişinin kendi tırnağının yüzeyi detaylı bir şekil de temizlenmelidir. yani manikür işlemlerinin tamamlanmış olması gerekmektedir. Temizlenmiş olan tırnak yüzeyin de herhangi bir toz gibi kalıntıların olmamasına özen gösterilmelidir. Daha sonra ürünün yapıştırılacağı bölgeye özel tips yapıştırıcı uygulanarak tips yapıştırılır ve daha sonra ortalama 5 ila 10 dakika içerisin de kurutmanız gerekir. Artık kullanıma hazırsınız ve yeni tırnaklarınızı güle güle kullanabilirsiniz. Eğer sizler de bu ürünlere nereden ve nasıl ulaşacağınızı bilmiyorsanız, Buraya tıklayarak protez tırnak ürünlerimize ulaşabilir ve ürün çeşitlerimizi inceleyerek güvenli bir şekil de alışveriş yapabilirsiniz!

Protez Tırnak Tips
Resim'e tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz!
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.