Radyofrekansı İle Cilt Sıkılaştırma

20-11-2022 13:56
Radyofrekansı İle Cilt Sıkılaştırma

Radyofrekansı İle Cilt Sıkılaştırma:

Radyo frekansı Ve Cilt Sıkılaştırma nedir?

Birçoğumuz, örneğin maliyeti ve olası yara izleri nedeniyle, yaşamlarımız üzerindeki etkileri nedeniyle plastik cerrahiden çekiniriz. Ancak bazı durumlar ameliyat gerektirir. O noktaya gelmeden önce ameliyatsız işlemlerle önlem almak mümkündür. Cilt altı dokusu (kollajen, hyaluronik asit, elastin) zamanla işlevini kaybettiğinde sarkmalar ve kırışıklıklar ortaya çıkar. Cilt yüzeyinde ilerlemeyen hastalıklar varsa radyofrekans uygulaması denenebilir.

Radyo frekansı nedir?

Radyo frekansı; Deride dolaşan elektromanyetik enerjidir. Cilde gerginlik veren kollajen liflerini geri kazandırır. Vücuda gerginlik ve stres sağlayan dokuya bağ dokusu denir. Bu dokuyu oluşturan hücreler fibroblast hücreleridir. Fibroblastların aktivasyonu, üretilen ısı ile hızlandırılır. Radyo frekansı hücrelerdeki su moleküllerini harekete geçirir. Etkili bir yaşlanma karşıtı ürün ile desteklenerek etkisi arttırılabilir. Cihazın iki kafası vardır. Bipolar ve unipolar. Yüz uygulamaları Bipolar başlık ile vücut uygulamaları ise Unipolar başlık ile yapılmaktadır. Cildi germek ve eski haline getirmek için yapılan bu işlemin kaslarını bilmek çok önemlidir.

RF sistemi nasıl uygulanır?

Cilt
rahatlar ve temizlenir. Sisteme kişiye özel şapka takılır ve uygun dozlar belirlenir. Birden fazla kas yönünde problemli bölgelere geçişler yapılarak uygulama tamamlanır.

En sık yüz ve
boyuna uygulanır. Prosedür yaklaşık 30 dakika sürer. Yüzün ilk yarısı yapılır ve ardından ikinci yarısı yapılır. Bu, her iki taraf için de aynı anda yapılmalıdır.

İşlem sonunda
biraz kızarıklık görebilirsiniz. Bu nedenle işlemden 3- gün sonra güneş kremi kullanılmalıdır. İşlemden sonraki gün banyo yapılmaması, denize girilmemesi ve güneşlenmemesi önerilir.

Seans aralıkları
ne olmalı?

Ayda bir
kez en az 3 prosedür kullanılmalıdır. Kırışıklık veya zayıflama derecesine göre kullanım sayısı artar. Ortalama 6 seans sürmektedir.
Radyasyon frekansı cilt gençleştirme tedavisinde etkisini kaç kez gösterir.

Cildin durumuna göre 3
kullanımdan sonra etkisi görülür. Yüz ovalinde parlaklık, sıkılık, canlanma ve cilt yapısında düzelme gözlenir.

Kimler İçin Kullanılmaz:

Tedavi
edilmemiş veya tedavisi mümkün olmayan hastalıkları (Parkinson hastalığı, MS, epilepsi, kanser-cilt kanseri vb.), gebelik, kalp pili veya büyük metal protezi olan hastalarda kullanılamaz.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.