Son Bahar Makyajı Nasıl Olmalıdır?

25-11-2022 11:18
Son Bahar Makyajı Nasıl Olmalıdır?
Son Bahar Makyajı İçin Uygun Ürünler:

Son bahar makyajında ​​kullanılması gereken birkaç temel makyaj ürünü vardır. İlki nude tonlarda bir ruj. Mat olmasına dikkat etmekte fayda var çünkü parlak rujlar yaz mevsiminin havasına daha uygun. En iyi mat rujlar sonbahar renklerini anlatır! Kahverenginin tonunu tamamen kendi tercihlerinize göre seçebilirsiniz. 

Son bahar makyajı  listesinde bir  far paleti daha var. Ön aydınlatma için kahve ve krem ​​tonları tercih edilmelidir. Hafif buğulu bir göz makyajı ile sonbahar renklerini en iyi şekilde giymiş olursunuz. Maskara olarak ise kirpikleri tek tek ayıran ve kaldıran bir fırçaya sahip  bir maskara seçmenizi öneririz. Bu sayede çok daha doğal kirpiklere sahip olursunuz. Görünüşünüz bu şekilde daha fazla dikkat çekecektir.

Fondöten kullanıp kullanmamak  size kalmış ama astar kullanmayı unutmayın. Cildiniz daha parlak görünecektir. Yağlı bir cilde sahipseniz, astar yerine matlaştırıcı bir krem ​​de kullanabilirsiniz. Bu sayede yağın verdiği parlaklık tamamen yok olur. Bu makyajın  bir diğer önemli parçası da tabii ki aydınlatıcı. 

Beyaz teniniz varsa gümüş tonlu likit aydınlatıcı, koyu tenler için biraz daha altın tonları kullanabilirsiniz. Bu aydınlatıcıyı makyajınızda öne çıkarmak istediğiniz bölgelere uygulayabilirsiniz. Böylece makyaj daha parlak kalır. Aynı zamanda doğal görünümü kaybetmezsiniz.

Son Bahar Makyajı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Mükemmel görünüme ulaşmak için son bahar makyajı yaparken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var. Son bahar makyajı yaparken odaklanmanız gereken birkaç şey var. Örneğin fondöten seçimi... Cilt tonunuzdan daha açık veya daha koyu bir fondöten önermiyoruz. Doğrudan makyajınızın kötü görünmesine neden olur. Bir güzellik uzmanının yardımıyla kendinize en uygun fondöten veya BB kremi seçebilirsiniz.Dikkat etmeniz gereken bir diğer şey de ruju taşmadan sürmek. Giyilebilir ruj modası geçmiş. Daha doğal görünen dudaklar şimdi moda! Dudaklarınızı rujunuzla aynı renkte bir dudak kalemi ile çizin ve ardından ruj uygulayın. Tamam, şimdi işin bitti! Harika değil mi?  Bu makyajı uygularken en fazla 2 kat maskara uygulayın. Katman katman maskara kirpiklerinizin sağlığını etkiler ve aynı zamanda mat ve boş görünmelerine neden olur.Gözler birbirine kapanır ve rahatsız olur. Kaliteli bir rimel fırçası ile 2 kat uygulamanız çok daha güzel bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Dilerseniz maskarayı sürdükten sonra bir kat maskara uygulayabilirsiniz.

Ten Renginize Göre Son Bahar Makyajı:

Daha ilgi çekici görünmek için cilt tonunuza göre sonbahar makyajı yapmanız en doğrusu olacaktır. Açık tenli kişiler sonbahar makyajı için daha koyu kahve ve şeftali tonlarını kullanmalıdır. Açık tonlar, açık tenli insanları solgun gösterir, bu nedenle önerilmez. Koyu tenli kişiler genellikle makyajlarına daha doğal ve daha açık renkler eklemelidir.  doğal göz farı tonu ve Pembe rujlar bu makyaj için uygundur. Kahverengiler bu konuda daha şanslı. Herhangi bir rengi mükemmel şekilde giyerler, ancak kırmızı en iyisidir. Sizce sonbahar makyajına en çok yakışan saç renkleri hangileri? Detaylar burada…

Son Bahar Makyajına Yakışan Saç Renkleri:
Son Bahar Makyaj

Sonbahar makyajına en çok yakışan saç renkleri siyah, çikolata kahvesi, altın sarısı ve tabii ki yıldız rengi bakır! Bakır saç rengini doğal kahve tonları ile kombinlerseniz harika bir görünüm elde edersiniz. Ayrıca siyah saçlarda gri ve siyah vurgular ve mat rujlar bu sene çok moda.

 Buğday tenli insanlar kumral saç renklerini seviyorsa bu makyaj onlara çok yakışacaktır. Kafkaslar, koyu kahve saçlarıyla sonbahar makyajının tüm detaylarını kusursuz bir  şekilde taşıyabilirler. Makyaj aslında her şeyiyle bir bütün olduğu için ten ve saç rengi de onu etkiliyor. Yani doğru saç rengi seçimi sayesinde ilginç bir sonbahar makyajı yapabilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.