Tırnak Süsleme Nedir Ve Nasıl Yapılır?

Tırnak Süsleme Nedir Ve Nasıl Yapılır?
Tırnak Süsleme Nedir Ve Nasıl Yapılır ?

Tırnak süsleme, kişiye özel tırnak tasarımları oluşturarak yapılan bir süsleme veya nail art uygulamasıdır. Bu uygulama çeşitli ürün yardımları ile yapılır, oje, tırnak sticker, tırnak aksesuar, tırnak toz çeşitleri, tırnak taşı, jel, parlatıcı ve daha bir çok ürün çeşiti ile yapılan bir uygulamadır. Bu uygulama sayesin de tırnaklarınız daha ilgi çekici ve daha güzel bir görünüme sahip olur.

Tırnak Süsleme Tozu Nasıl Kullanılır ?

Tırnak süsleme tozu, öncelikle tırnak işlemlerinin tamamı yapıldıktan sonra uygulanır, kısaca törpü ve temizlik gibi çeşitli uygulamalar tamamlandıktan sonra top coat sürülür ve daha sonrasın da sürmek istediğiniz tozu sünger yardımı ile tırnaklarınızın üzerine sürerek uygulanır, sonrasın da tekrardan top coat sürerek uv led kurutucu cihaz yardımı ile kurutarak işlemi tamamlayabilirsiniz.

Tırnak Süs Damgalama Nasıl Yapılır ?

Tırnak süs damgalama yapmadan önce oje ve diğer tırnak işlemlerinizin tamamlanmış olması gerekmektedir. Bu işlemler tamamlandıktan sonra stamper yardımı ile tırnaklarınıza damgalama yaparak damgalama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Stamper üzerine yapmış olduğunuz çizimleri tırnağınızın üstüne damgalayarak, işlemleri tamamlamış olabilirsiniz!

Tırnak Sticker Nasıl Yapılır ?

Tırnak sticker tırnak üzerine oje veya base coat işlemleri tamamlandıktan sonra yapılır, Bu işlemlerden sonra tırnağın üzerin de stickerin hangi noktada durmasını istiyorsanız o noktaya sticker koyduktan sonra üzerine top coat sürerek ve daha sonra uv led kurutucu yardımı ile kurutarak stickerin sabitlenmesini sağlayarak işlemleri tamamlamış olacaksınız.

Top Coat Ne Demek ? 

Top coat, protez tırnak ve kalıcı oje işlemleri sırasın da kullanılan tırnak üzerin de son kat kapatıcı olarak bilinen bir kalıcı oje koruyucusu olan uygulamadır. Bu ürün uv led yardımı ile kurutularak yapmış olduğunuz kalıcı oje işlemlerini çizik gibi zararlı etkenlerden korumaya yardımcı olur.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.