Yılbaşı Hediye Önerileri

08-12-2022 11:11
Yılbaşı Hediye Önerileri
Yılbaşı Hediye Önerileri:

Sonbaharın gelmesi ile yeni senenin ayak sesleri şimdiden duyulmaya başlandı. Yeni umutlar ve beklentilerle yılbaşı hediye heyecanı hepimizi sarmış durumda. Kurumsal yaşam için olmazsa olmaz bir ritüele dönüşen yılbaşı armağanları için alternatif arıyorsan doğru yerdesin.

Özellikle beyaz yakalı çalışanlar için klişelerden uzak armağan önerilerimiz var. Evde makyaj ve güzellik hizmetleri yardımıyla armağan arama telaşından kurtulabilirsin. İşte güzellik deposu yılbaşı hediye önerileri sizler için sıraladık ! 


Kalıcı Makyaj Hediyesi:


Kalıcı makyaj uygulaması. Bir tür kozmetik tekniği olan kalıcı makyaj, hanımefendileri uzun zaman süresince makyaj yapma derdinden kurtarıyor. Özellikle yoğun geçen iş günlerinde yaşam kurtaran kalıcı makyaj uygulamasını sen de yazıhane arkadaşların için yılbaşı hediyesi olarak değerlendirebilirsin. Cilt yapısına nazaran farklılık yayınlayan kalıcı makyaj, fazlaca sayıda mesai arkadaşın için biçilmiş kaftan olabilir.


Kaş Laminasyon Hediyesi:


Kaş laminasyon uygulaması, yılbaşı armağan fikirleri arayanlar için bir öteki önerimiz. Kaşların uzun zaman istediğin biçimde kalmasını elde eden kaş laminasyon işlemi, yaşamı çok kolaylaştırıyor. Ortalama 3-4 hafta süresince tesirini yayınlayan kaş laminasyonu, bununla beraber kaşların istenilen dolgunlukta görünmesini sağlıyor. Sen de kurumsal dünyadaki arkadaşlarına kaş laminasyonu armağan ederek onların yeni yılı eğlenceli bir biçimde karşılamalarını sağlayabilirsin.


Microblading Hediyesi:


Esasen bir dövme tekniği olan microblading, modernize edilen uygulamaları ile kaş üstünde uzun soluklu tesir bırakmayı başarıyor. Kalıcı bir tatbik olan microblading yardımıyla kaşlar, daha dolgun ve daha gür bir yapıya kavuşuyor. Uygulamanın kalıcılığı ise kaş ve cilt yapısına göre farklılaşabiliyor. Microblading oldukça sayıda hanım tarafınca tercih ediliyor. Bu vaziyet göz önünde bulundurulduğunda ilginç bir yılbaşı armağan önerisi olarak değerlendirebilirsin.


İpek Kirpik Hediyesi:


İpek kirpik uygulamasında saf ipekten üretilen mamüller kullanılıyor. Bu mamüller, öteki kirpik ürünlerine gore daha elastik yapıya haiz. Aynı zamanda kirpiklerin hacimli bir yapı kazanmasını da elde eden ipek kirpikler, güzel duyu bir manzara vadediyor. İpek kirpik, çoğu zaman seyrek ya da  düz kirpik yapısına haiz hanımefendiler tarafınca oldukca tercih ediliyor. Böylece hoş bir kurumsal yılbaşı armağan alternatifi olabilir.

Yılbaşı hediye önerilerimizi sizler için sıraladık. Buraya tıklayarak Güzellik Deposu anasayfası üzerinden istediğiniz tüm ürün çeşitlerimize göz atabilirsiniz ! 

Yılbaşı Hediye Önerileri
Resim' e tıklayarak diğer içeriklerimize de göz atabilirsiniz !
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.