Zarif Bir Kadın Olmak İçin Basit Numaralar

27-11-2022 13:17
Zarif Bir Kadın Olmak İçin Basit Numaralar
Zarif bir kadın olmak için basit numaralar; Dürüst olalım. Hiçbirimiz güzel annemizin karnından bir moda aksesuar rehberi ile doğmadık. Bazıları stil sahibi olmak için doğuştan gelen bir yeteneğe sahip olduklarını düşünse de, stil sahibi olmak birçok kişinin öğrendiği bir şeydir. Sokağa çıktığımızda, tanıştığımız her kadının mükemmel bir tarzı olmadığını çok iyi biliyoruz, hatta sokaktaki çoğu insanda yok.



Stil sahibi olmak, basitçe modayı ve trendleri takip etmek ve görünüşünüzü kabul edilebilir veya kabul edilebilir olan trende uyarlamak anlamına gelir. Bu, kendi benzersiz stilinizi de oluşturabileceğiniz anlamına gelir. Ancak yarattığınız stilin, olumlu eleştiriler almak için her zaman kabul edilen belirli çizgileri aşması gerekmez. Bu nedenle, kendi tarzımı yaratmaya çalıştığımda, hiçbir şey yapmadan tamamen başarısız olan az insan yoktur.

 Stil sahibi olmak gerçekten bu kadar zor mu? 

 Özgün ya da klasik bir tarza sahip olmak aslında belli çizgilere sadık kalındığında hiç de zor değil. İşte birkaç basit öğeyle başarısızlığa neden olmadan şık olmanın yolları!

1. Konu Moda Olduğunda Planlı Ve Programlı Davranın:


Aceleniz olsa bile veya bir Pazartesi sabahı yorgun olsanız bile acil bir durumda ne yapacağınızı bilmelisiniz. Korunmak modanın en büyük düşmanıdır. Her zaman aklınızda bazı acil durum planları bulundurun veya mümkün olduğunca planlı yaşamaya çalışın.

2. Sizden Daha İyi Stil Sahibi Bir Kadınları Örnek Alın:


İnternet, özellikle  Instagram, iyi giyimli ve stil sahibi  kadınlarla dolu. Tarzını beğendiğiniz kadınları takip etmekten gurur duymanıza gerek yok. Birinden ne öğreneceğinizi asla bilemezsiniz. Şık kalmak ve öğrenmekten asla vazgeçmemek için çalışan ve para kazanan diğer kadınlara düzenli olarak bakın.

3. Kırmızı Ruju Alışkanlık Haline Getirmelisiniz:



Tarzın makyajla bir ilgisi varsa, kesinlikle kullandığınız rujun renginden gelir. Hiçbir renk parlak, yumuşak kiraz kırmızısı dudaklar kadar inandırıcı ve zarif görünemez, orası kesin! Bana kırmızı rujun yakışmadığını söyleme. Kırmızının her tene göre bir tonu vardır, kendinize yakışan tonu bulun. Dudaklarınız inceyse endişelenmeyin, herkesin mükemmel derecede kalın dudaklara sahip olması gerekmez. En önemli şey tutkulu, kendinden emin ve şık görünmek!

4. Rengarenk Ayakkabılar Giyin:



Tarz için kalabalığın içinde öne çıkmanız gerekir. Öne çıkmayan siyah ayakkabılarınızdan kurtulun. Kıyafetinize uygun farklı renklerde ayakkabılar alın. Bazen düz beyaz bir elbiseyi pembe ayakkabılarla öne çıkarmak sadece birkaç dakikanızı alır, rengarenk ayakkabıların gücünü hafife almayın.

İçeriklerimiz, dikkatinizi çekiyorsa aşağıdaki resim' e tıklayarak, diğer içeriklerimize göz atabilir yada inceleyebilirsiniz!

Sitil Sahibi Kadın
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.