Blog Etiketleri

Lazer Epilasyon Zararlı Bir Uygulamamıdır ?

Lazer Epilasyon Zararlı Bir Uygulamamıdır ?, Sağlık Bakanlığı Kanununa göre gerekli izinlere sahip bir lazer epilasyon merkezinde lazer epilasyon yapılıyorsa, gerekli eğitimi almış ve böyle bir lazer epilasyon merkezine lazer epilasyon yaptırırsanız çok güvenli bir uygulamadır. 

Devamı
20/11/2022 14:04

Radyofrekansı İle Cilt Sıkılaştırma

Radyofrekansı İle Cilt Sıkılaştırma, Birçoğumuz, örneğin maliyeti ve olası yara izleri nedeniyle, yaşamlarımız üzerindeki etkileri nedeniyle plastik cerrahiden çekiniriz. Ancak bazı durumlar ameliyat gerektirir. O noktaya gelmeden önce ameliyatsız işlemlerle önlem almak mümkündür.

Devamı
20/11/2022 13:56

Süt Banyosu Nasıl Yapılmalıdır ?

Süt Banyosu Nasıl Yapılmalıdır ?, Üç bardak süte yarım su bardağı bal ve 6 yemek kaşığı badem yağını karıştırıyoruz, Karışımı banyo suyumuza ekliyoruz ve banyo keyfinin tadını çıkarıyoruz.

Devamı
19/11/2022 17:34

İşinize Yarayacak Güzellik Tüyoları

İşinize Yarayacak Güzellik Tüyoları, Tercih edeceğiniz nemlendirici yoğun ve yağ bazlı olmalı, Kullandığınız ürünlerde papatya gibi cildi yatıştırıcı şeyler bulunmalı, Sabun ve sabun içerikli ürünlerden uzak, durmalısınız, Düzenli hassas bakım jelleri kullanmanız da önemlidir.

Devamı
19/11/2022 17:31
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.