Blog Etiketleri

Güzellik Sırları

Güzellik Sırları, Güzellik sırları, nesilden nesile aktarılan bir şeydir. Kesinlikle denenmiş ve kontrol edilmiştir. Güzellik sırlarının en mühim özelliği tamamen naturel olma pozitif yanları sunmalarıdır. Cilt tipinize müsait olan rutin bakım ve şekilleri tercih etmeniz en kısaca olacaktır. Çünkü her tatbik cildiniz ile ahenk sağlamayabilir ve faal netice alamayabilirsiniz. Bu nedenle doğru cilt bakımı yapmak için doğru şekilleri seçtiğinizden güvenli olmalısınız. İşte, her cilt tipine ahenk elde eden güzellik reçeteleri sizlerle!

Devamı
05/12/2022 18:27

Genç Kalmanın Sırları

Genç Kalmanın Sırları, Oldukça insanlar genç kalmanın sırlarını arıyor. Zamanı durduramazsınız, sadece yaşlanma emarelerini en aza indirebilir ve yaşlanma sürecinizi yavaşlatabilirsiniz. Uzun seneler süresince daha genç görünmek ve kendinizi iyi sezmek istiyorsanız; aşağıdaki önerilerimize göz atabilirsiniz. İşte, genç kalmanın sırları!

Devamı
05/12/2022 11:45

Yüz Masajı Evde Nasıl Yapılır ?

Yüz Masajı Evde Nasıl Yapılır ?, Yüz masajı, cildinizi ve kaslarınızı gençleştirmenin en rahat yoludur. Ayrıca ruh halinizi iyileştirir ve stresi hafifletir. Evde de yüz masajı yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Yüz masajının yararları da dahil olmak suretiyle evde yüz masajı yapımıyla alakalı bilmeniz gerekenleri bütün detaylarıyla açıklıyoruz!

Devamı
04/12/2022 19:00

Doğal Maske İle Cilt Lekesinden Kurtul

Doğal Maske İle Cilt Lekesinden Kurtul, Yüzünüzdeki lekeleri azaltmak yada tamamen yok etmek mi istiyorsunuz? ‘’Doğal maske ile cilt lekesinden kurtulmanın yolları neler?’’ diye merak ediyorsanız; doğru yerdesiniz! Konuyla alakalı bütün bilmeniz gerekenleri bu yazıda bulabilirsiniz! Hiperpigmentasyon olarak malum cilt lekeleri, ancak güneş ışınlarına hayli maruz kaldığınız için ortaya çıkmaz. Yüzünüzde yahut vücudunuzdaki lekelenmenin sebebi dış faktörlerle sınırı olan değildir.

Devamı
04/12/2022 13:32

Yoganın Faydaları Nelerdir ?

Yoganın Faydaları Nelerdir ?, Son yıllarda devletimizde de oldukca popülerleşen Yoga, sağlığını naturel yollardan korumak isteyen ve zihinsel bir iyileşmenin ardında olanların ilk tercihlerinden biri oluyor. Yoganın yararları içinde en başta zihin ve vücut sağlığının bir uyum içinde gelişmesi geliyor. Bunlara rağmen, yanlış bilinenin aksine o bir spor değil, bir felsefe sistemi.

Devamı
03/12/2022 11:39

Bu Yiyecekler İle Hızlı Zayıflayın

Bu Yiyecekler İle Hızlı Zayıflayın, Kilo vermeye çalışıyorsanız, sıhhatli gıdalar tüketmeniz gerekir. Yapılan araştırmalara bakılırsa birtakım gıdalar hem iştahı etkiliyor bununla beraber süratli kgram vermeyi sağlayabiliyor. Bu süper gıdalar, rejime ve ömür tarzına dahil edilmiş olduğu vakit zayıflamak için inanılmaz yararlı olabiliyor. Hızlı zayıflatan yiyecekler yardımıyla siz de hayal ettiğiniz vücuda kavuşabilirsiniz!

Devamı
02/12/2022 18:22

Doğal Sağlıklı D Vitamini

Doğal Sağlıklı D Vitamini, Güneş ışığı vitamini gibi de tanınan D vitamini, vücudunuzun her yerine yarar sağlar. Kan dolaşımınıza tesir eder, kalsiyum ve fosfor emilimine destek sunar ve kemiklerinizin güçlenmesini sağlar. Sağlıklı bir bağışıklık sistemine dahil olur ve ruh hali, kalp sağlığı ve hatta kg kaybı için faydalıdır. Yiyeceklerden ve takviyelerden D vitamini alabilirsiniz ve cildiniz güneş ışığına maruz kaldığında D vitamini üretir. Peki, D vitamini nedir, yararları nelerdir? En iyi D vitamini kaynakları neler?

Devamı
01/12/2022 11:32

Formda Kalmanın Yolları Nelerdir ?

Formda Kalmanın Yolları Nelerdir ?, Özellikle son dönemde, evde kalmamızı gerektiren küresel şartların da bir problemi olarak, pek hepimiz tembellik ve kilo gram şeklinde mental ve fizyolojik problemlerle boğuşuyoruz. Küresel salgının bir kararı olarak, bilhassa hanımefendiler olarak, pilates salonlarına gidemez ve sahilde canlandırıcı bir koşu yapması imkansız hale geldik.

Devamı
30/11/2022 17:31

Dünya Kanser Günü Nedir ?

Dünya Kanser Günü Nedir ?, Son yıllarda giderek artış yayınlayan kanser olayları için iyi mi bir farkındalık yaratmak icap eder onu düşünmemiz lazım. Bundan yaklaşık 20 sene ilkin toplumda daha azca olarak görülen bu hastalığın tedavi ve iyileşme periyodu fazlaca zorlu idi. Ancak seneler içindeki olaylarda artış , tedavi sürecindeki gelişimleri de bununla beraber getirdi.

Devamı
30/11/2022 11:02

Hayvanları Koruma Günü

Hayvanları Koruma Günü, 1822 senesinde İngiltere’de kurulan Hayvanları Koruma Birliği ile beraber hayvan dostlarımızın daha iyi şartlarda beslenmesi ve korunması amaçlanmıştır. İnsanların hayvanlara iyi davranmalarını sağlamak ve onları korumak için vatanımızda 1908 senesinde Hayvanları Koruma Derneği kurulmuştur. Aynı gaye altında açılan bu dernekler hemen sonra birleşerek Hollanda’nın başkenti olan Lahey’de Dünya Hayvanları Koruma Federasyonu ismi altında bir araya geldiler. Bu kurum dünya çapında yok olma tehdidi altında bulunan hayvan türlerine dikkat çekmek amacıyla 4 Ekim tarihini Hayvanları Koruma Günü duyuru etmiştir. Hayvanların yaşama hakkına hürmet duymak, onların ömür alanlarını engellememek ve evrende insanlardan başka canlıların da yaşadığının bilincinde olmak bu günün amaçları içinde yer alır.

Devamı
29/11/2022 11:28

Sivilce Yapan Besinler Neler ?

Sivilce Yapan Besinler Neler ?, Sivilce ve sivilce probleminiz varsa sivilceye neden olan besinler listesini düşünebilirsiniz. Ergenlik çağında olmanıza rağmen akneye eğilimli bir cildiniz varsa bu durumdan kurtulmanız pek kolay değil. Yeme alışkanlıklarınızı ayarlamak, ilaçlar gibi harici çözümlerden çok daha iyi bir çözüm olabilir. Peki hangi besinler sivilce yapar? İşte pürüzsüz bir cilde kavuşmak ve sivilcelerden kurtulmak için uzak durmamız gereken besinler!

Devamı
28/11/2022 18:07

Zarif Bir Kadın Olmak İçin Basit Numaralar

Zarif bir kadın olmak için basit numaralar; Dürüst olalım. Hiçbirimiz güzel annemizin karnından bir moda aksesuar rehberi ile doğmadık. Bazıları stil sahibi olmak için doğuştan gelen bir yeteneğe sahip olduklarını düşünse de, stil sahibi olmak birçok kişinin öğrendiği bir şeydir. Sokağa çıktığımızda, tanıştığımız her kadının mükemmel bir tarzı olmadığını çok iyi biliyoruz, hatta sokaktaki çoğu insanda yok.

Devamı
27/11/2022 13:17

Göz Altı Morarma Sebepleri Nelerdir ?

Göz Altı Morarma Sebepleri Nelerdir ?, Aynaya baktığımızda göz çevresindeki koyu halkalar bizi rahatsız eder. Göz çevresindeki morlukların nedeni direkt olarak merak edilmektedir. Ayrıca göz altı morluklarına ne iyi gelir sorusuna da cevap arıyoruz.

Devamı
26/11/2022 17:34

Bölgesel Zayıflama Nedir ?

Bölgesel Zayıflama Nedir ?, Bölgesel zayıflama, kilo verme yerine vücudun belirli bölgelerine odaklanan, belirli teknik yöntemlerin kullanıldığı bir zayıflama yöntemidir. Örneğin normal kilodaysanız ancak karın bölgesinde fazla yağlanma varsa genellikle bölgesel zayıflama yöntemine başvurulur.

Devamı
26/11/2022 11:28

Cildiniz İçin Uygun Ürün Seçimi

Cildiniz için doğru ürünü seçmek, insanların cilt sorunları geliştirmesini önleyecektir. Ürün cilt ile uyumlu değilse cilt sorunları oluşabilir. Sadece dış görünüş için değil cilt sağlığı için de önemlidir.

Devamı
26/11/2022 11:19

Doğal Deodorant Nasıl Yapılır ?

Onlarca yıl önce bile kozmetikler her eve girmeye başladığında, içerdikleri binlerce zararlı kimyasalı çok azımız biliyorduk. Neyse ki yıllar içinde kozmetiklerin sandığımız kadar masum olmadığı konusunda farkındalık arttı ve insanlar daha doğal ve daha temiz içerikler içeren kozmetik ürünler arıyor. Saf içerikli kozmetiklerin popülaritesi son yıllarda o kadar arttı ki, ünlü makyaj blog yazarları bile özel saf içerikler paylaşmaya başladı ve sadece saf içeriklerden bahseden etkileyiciler var.

Devamı
25/11/2022 18:13

Son Bahar Makyajı Nasıl Olmalıdır?

Tüm mevsimlerin en güzel sonbaharı nihayet geldi! Bu sezonun en güzel yanı kusursuz makyaj değil mi? Son bahar makyajı nasıl olmalıdır? Ev yapımı rujlar, farlar ve rimellerle sonbaharın en zarif makyajını kolaylıkla yapabilirsiniz. Peki, sonbahar makyajı için hangi kozmetik ürünleri kullanmalısınız? Birlikte izleyelim.

Devamı
25/11/2022 11:18

Sağlıklı Bronzlaşma Nedir ?

Sağlıklı Bronzlaşma Nedir ?, Sağlıklı bronzlaşma, ile karşınızdayız! Hepimiz güneşlenmeyi severiz. Bunun için birçok nedeni vardır. Devamı için www.guzellikdeposu.com/blog safyamızı ziyaret edin!

Devamı
25/11/2022 10:53

Gliserin Faydaları Ve Gliserin Nedir?

Gliserin Faydaları Ve Gliserin Nedir?, Cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetik... Buluşundan bu yana tüm ürünlerde en çok kullanılan maddelerden biri: Gliserin! Gliserin, cilt ile iyi uyum sağlaması nedeniyle cilt bakımı ve kozmetik endüstrisinde önemli bileşenlerden biridir.

Devamı
20/11/2022 14:43

Letkin Nedir? (Buğday Proteini)

Letkin Nedir? (Buğday Proteini), Saçlarındaki hacimsiz ve mat görünümün protein eksikliğinden kaynaklanabileceğini biliyor muydun?, içeriğin devamına ulaşmak için www.guzellikdeposu.com/blog sayfamızı ziyaret edin!

Devamı
20/11/2022 14:29
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.